O nama

Habitat je franšizna radnja istoimenog francuskog proizvođača namještaja i dekoracija i  kao takva  postoji u Podgorici od septembra 2014. godine. Od početka svog postojanja trudi se da u svakodnevni život ljudi, prijatelja i dragih kupaca unese duh novog i modernog. Namještaj Habitat odiše francuskim šarmom i stilom karakterističnim za mladu, urbanu populaciju a stil Habitata prepoznatljiv je u cijelom svijetu. Dekoracije odišu elegancijom i prefinjenošću a kupatilski i kuhinjski aksesoari praktičnošću i sjajnim dizajnom. Sve proizvode ovog brenda karakteriše visok kvalitet materijala i sirovina od kojih su napravljeni. Deviza Habitata – Živjeti dobro, živjeti lijepo svakodnevno se pokazuje kao glavna referenca ovog brenda i radnje uopšte.

Habitatovi kupci su uspješni, mladi ljudi, spremni da organizuju svoj životni prostor na najbolji mogući način, umjetnički nastrojeni i u stalnoj potrazi za novim, inovatnivnim načinima uređenja.

Zaposleni u Habitatu su oni koji zaokružuju cijelu priču, od proizvodnje do distribucije proizvoda, i koji u direktnom odnosu sa kupcima na najbolji način plasiraju proizvode ovog brenda. Samim tim, oni su i najbolji promoteri Habitata i načina života koji Habitat zastupa.

  • Ul. Džordža Vašingtona 3/1
  • +382(20) 228 009
  • habitatcg@t-com.me
  • marketing.habitatcg@gmail.com
ExcellentSME